Van Dorota's Das Huys

HomeWie Ben IkPuppy'sOnze HondenContact

 

Puppy Informatie:

 

- Koop Informatie

- Starterspakket

- info Rasstandaard, pdf

- info Rasbeschrijving, site

- Raad van Beheer, site

Koop Overeenkomst PDF

Lees hier onze koopovereenkomst

Koop Overeenkomst Word
 

 

Koopkontrakt en Aanbetaling.

 

Als fokker van Korthaar Dwerg- en Kaninchen Dashonden hebben wij af en toe een nestje. De dekkingen komen tot stand na zorgvuldig onderzoek naar o.a. afkomst, schoonheid en karakter. Uiteraard wordt ook gecontroleerd op erfelijke ziektes aan de hand van onderzoeksrapporten.

 

Iedere zwangerschap van onze teefjes is altijd weer een belevenis en als het moment van werpen nabij is, is het altjd weer spannend hoe de puppy's eruit gaan zien. Als de puppy's geboren zijn besteden we veel zorg aan de gezondheid en welzijn van de puppy's. Zo worden ze regelmatig (met 2, 4, 6, 8-ste week) ontwormd, ingeŽnt, gechipt en wordt hun stamboom aangevraagd. Vanaf Juli 2014 zijn de puppy's ook voorzien van een DNA-rapport.

 

De puppy's hebben bij ons voldoende ruimte om zich te ontwikkelen, te spelen en te ravotten. Eenmaal wat groter maken ze buiten de loopren kennis met onze andere honden. Ook zorgen we voor voldoende kontakt met kinderen en laten we ze wennen aan allerlei omgevingsgeluiden. Dat is goed voor de algemene ontwikkeling en socialisatie van de puppy's.

 

Nieuwe baasjes kunnen zich bij ons melden om op een lijst geplaatst te worden of om direkt te reserveren.

Als de puppy's geboren zijn, zullen wij de puppy's toewijzen en vragen wij u een aanbetaling te doen van Ä 400,= door overboeking op  

IBAN nr: NL34 INGB 0009 4379 93 t.n.v. D.B. Lamping-Wydro.

De toewijzing is definitief, zodra dit bedrag is bijgeschreven. Hiervan ontvangt u van ons een bevestiging per email.

 

En dan komt uiteindelijk het moment van afscheid nemen.

De nieuwe baasjes hebben zich gemeld en maken zich op voor de aanschaf van ons puppy. Daar hoort natuurlijk ook een koopkontrakt bij.

Op deze pagina hebben wij een concept van het koopkontrakt opgenomen in Word- en PDF-formaat. Met dit koopkontrakt, volgens NTC voorbeeld, sluiten we de zorg en zekerheid af, voor u, voor ons en voor het welzijn van de pup.

Maar ook daarna hebben we met velen van u nog regelmatig een leuk en goed kontakt. Wij vinden het leuk om af en toe iets te horen en te zien van onze puppy's en hun baasjes.

 

Een puppy van 'Dorota's Das Huys' betekent een gezonde en evenwichtige pup waar u lang en veel plezier mee zult hebben. Een vriendje voor het leven.

 

Van Dorota's Das Huys

Dorota Lamping Wydro

 

Copyright (c) 2006  Van Dorota's Das Huys  All rights reserved

Designed bij R.E. Lamping

 

gratis website teller